WONEN IN HET HAVENKWARTIER DEVENTER…?

 

Het Havenkwartier wordt een levendige en eigenzinnige stadswijk voor wonen, werken, cultuur en vrije tijd. Het ondernemende en robuuste karakter maakt dat dit geen dertien-in-een-dozijn-wijk wordt.  U krijgt hier de mogelijkheid om zelf – of samen met anderen – uw woondroom te realiseren. Project “het Havenhuis” wordt gerealiseerd op de traveeën T1_01 t/m T1_13 + T3_01 (link naar kavelpaspoort). De kavels die zijn gelegen op de hoek Stokvisstraat en de Mr de Boerlaan.

GEMEENTE KOOPT SILOCOMPLEX AAN DE MR DE BOERLAAN DEVENTER

Het Havenkwartier herken je aan de oude silo’s, op steenworp afstand van de binnenstad. Hier is nog ruimte voor nieuwe initiatieven op het gebied van werken, wonen en cultuur. Het uitgangspunt is maximaal behoud en hergebruik. Het vernieuwingsproces is organisch, een stapsgewijze verandering van een oude haven naar een levendige stadswijk. De kracht zit in de spontane creatie, de regie in de gezamenlijke ambities. Karakter moet groeien: voortbouwen op het bestaande, vervangen van slechte onderdelen en oliën van vastgeroeste functies. Dit continue gesleutel trekt een bont gezelschap van ondernemers, bewoners en bezoekers en maakt het Havenkwartier spannend en gevarieerd.

havenkwartier deventer - lucy in the skyhavenkwartier deventer - werken-cultuurhavenkwartier deventer - ondernemendhavenkwartier deventer - horeca