Eerste collectieve bouwproject Deventer: woningen op maat in HET Havenkwartier

In het Havenkwartier gaat het eerste collectieve bouwproject van Deventer van start. 6 Juni zal het optiecontract voor de kavels door ons worden ondertekend. Dit betekent dat de weg vrij is voor het realiseren van de vier zelfbouwwoonhuizen in collectief particulier opdrachtgeverschap (cpo).

voorbereiding startsein restnest

voorbereidingen startbijeenkomst collectief bouwproject “havenhuis” op vrijdag 6 juni in het Havenkwartier Deventer

Vrijdag 6 juni 12.00 uur willen wij hier door middel van een persbericht extra aandacht aan besteden. Hiervoor zullen we ook de lokale media gaan benaderen. We hopen hiermee meer geïnteresseerden te enthousiasmeren zodat het project snel van start kan gaan. Op de locatie aan de Mr. H.F. De Boerlaan zullen we met een symbolische opening  het officiële startsein geven voor het project.

Voor deze startbijeenkomst is iedereen met interesse in dit samenbouwproject welkom, ook om eventueel vragen te stellen en informatie in te winnen.

Team wil-je-met-me-bouwen

Angela Holterman
Atalja willemen
Derko-Jan Dollen

One Comment

on “Vrijdag 6 juni officiële startsein samenbouwproject “Havenhuis”
One Comment on “Vrijdag 6 juni officiële startsein samenbouwproject “Havenhuis”
  1. Gaarne zouden we willen weten wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk over welke prijzen of we praten dit is voor ons niet duidelijk

    wij horen graag van u
    Bij voorbaat vriendelijk dank
    Harry Verhaaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>