…JE PERSOONLIJKE WOONWENSEN REALISEREN…?

 

Samen met andere zelfbouwers in een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap je eigen woonwensen realiseren.Door samen een woning te bouwen bepaal je als eigenaar maximaal je eigen woonomgeving en collectief bouwen levert prijsvoordeel op de kosten.

Het project “Havenhuis” biedt plaats aan vier woningen, die op maat worden gemaakt en waar je kunt wonen en/ of werken. Alle woningen kunnen variëren van ca. 75m2 tot 130m2 gebruiksoppervlak met alle een hoge begane grond van 3.20m.

POST varianten1

Om alle woningen optimaal licht en zicht te geven draaien de woningen om elkaar heen. Elke woning heeft zo ook een brede ‘laag’ aan de gevel zodat je dus veel ramen in een ruimte kunt maken.

Alle woningen hebben een of meerdere buitenruimtes en een gemeenschappelijke ‘patio’ op de begane grond met een toegang naar de gemeenschappelijke tuin.

Met onze gekozen opzet willen we jullie als kopers zekerheden bieden met betrekking tot prijs, planning, procedure en kwaliteit, maar wel in combinatie met maximale vrijheid.

POST puzzel1POST varianten puzzel plus1

Wij hebben een aantal modules bedacht voor de volume opbouw en voor de gevelopeningen. Hiermee bepaal je (in overleg met ons) de grote van je woning en de functie-indeling van je woning. Werkruimte op de begane grond, vides, erkers, balkon, dakterras, alles is mogelijk. Als alle onderdelen zijn gekozen valt het plan als een puzzel in elkaar.

Havenhuis wordt casco comfort aangeboden, tegen kostprijs, dus met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast bieden we afbouwpakketten of kunnen we je begeleiden in je persoonlijke wensen. Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag.

begane grond havenhuis wiljemetmebouwen copyright

wonen en/of werken op de begane grond met extra hoge verdieping

2e verdieping hout havenhuis wiljemetmembouwen copyright

wonen aan de brede gevel op de 2e verdieping / natuurlijke afwerking van de prefab houten wanden of modern wit is allemaal mogelijk

dakterras havenhuis wiljemetmebouwen copyright

mogelijkheid voor een mooi ruim dakterras met uitzicht op de silo, de haven en de stad

 

woonhuis driebergen - hollands huiswaterwoning IJburg