>>>>>>>>>>>>>UITNODIGING<<<<<<<<<<<<<

Zaterdag 30 mei 2015 organiseren wij een INFORMATIEBIJEENKOMST met betrekking tot het zelfbouwproject het HAVENHUIS in Havenkwartier Deventer​.

Tijdens de bijeenkomst kun je inschrijven voor een OPTIE op één van de 4 woningen van het HAVENHUIS. We hanteren hierbij het principe van wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Je kunt een optie nemen op de basis cascowoningen vanaf 92 m2. De grootte van de woning, de indeling, het afbouwniveau, de opties en of je werkzaamheden in eigen beheer wilt laten uitvoeren, bepaal je zelf. Je wordt zelf opdrachtgever van je eigen woning.

Op 30 mei as. informeren wij je uitgebreid over dit proces samen met de Regie BV, procesbegeleider (collectief) particuliere projecten (www.deregie.nl)

Hoe regelen wij het ontwerpproces en het aanvragen van een vergunning? Hoe ziet het kostenplaatje eruit? Hoe wordt de optie op het kavel genomen? Hoe werkt een bouwgroep? Welke adviseurs zijn er nodig? Wat is het bouwsysteem? Kortom, het hele proces dat je gaat doorlopen vanaf het tekenen van de optie tot en met het omdraaien van de voordeur sleutel!

In de week voorafgaand aan de bijeenkomst zullen we je alvast informeren over alle kosten gerelateerd aan het realiseren van een woning in het HAVENHUIS en aan welke voorwaarden voldaan moet worden om in aanmerking te komen voor een optie.

Team Wil-je-met-me-bouwen heet je van harte welkom voor deze bijeenkomst, die gehouden wordt tijdens de kavelinspiratiebeurs van de Gemeente Deventer​ in het Architectuurcentrum Rondeel Deventer​.

We stellen het op prijs als je voor 28 mei per email door wil geven of je aanwezig bent.

WANNEER > 30 mei 2015, start bijeenkomst 14.15 uur
WAAR > Architectuurcentrum Rondeel
ADRES > Stromarkt 18C, 7411 PK Deventer

Hartelijke groet,
Team wil-je-met-me-bouwen
Angela Holterman
Derko-Jan Dollen
Atalja Willemen

wil je met me bouwen - havenkwartier deventer - boerlaan000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>