IS EEN HAVENHUIS IETS VOOR JOU

 

IS EEN HAVENHUIS IETS VOOR JOU

In dit ruige gebied aan de kade heerst nu rust en stilte. De haven en kaden ademen de stoer havensfeer van weleer. Geen mooi nostalgisch plaatje, wel een robuust koppig gebied dat je uitnodigt om na te denken over nieuwe mogelijkheden.

Het havenkwartier is in ontwikkeling en heeft veel potentie. Deze plek werd eerder ontdekt door H2O, Huis voor de Amateurkunst, Festival Havenwerk, en de lopende nieuwe ontwikkelingen voor de grijze en zwarte silo met een mix van cultuur en horeca; Het Havenkwartier bruist van de nieuwe activiteiten!

POST voor jou1

Heb je eigen idee├źn over hoe je zou willen wonen of wonen en werken maar weet je niet precies hoe je daar vorm aan moet geven? Misschien geeft onze aanzet je wat houvast. Er is veel mogelijk net als in de rest van het Havenkwartier. Hier kun je je plannen verwezenlijken!

Het enige wat wij van je vragen is te zien wat er nog niet is, in het onbekende te durven stappen en daar het gevoel van mogelijkheden en kansen bij ervaren.

Je moet er lol in hebben om samen een project te ontwikkelen, je schouders er onder willen zetten en zo een mooie woon/werkplek te bouwen.

wil je met me bouwen - havenkwartier deventer - boerlaan000